KORUPCIJI UNATOČ

Sepp Blatter izabran za predsjednika FIFA-e

Petak, 29. svibnja 2015. 19:39 Napisao/la  SC

Princ Ali Al-Hussein odustao od drugog kruga

Sepp Blatter izabran je za predsjednika FIFA. U prvom krugu aktualni predsjednik nije dobio potrebnih 140 glasova da bi bio izabran (bilo je 133-73 u korist Švicarca), ali se princ Ali Al-Hussein povukao se nakon prvog kruga...

- Posljednji događaji izazvali su oluju i bilo je upitno hoće li se ovaj kongres uopće i održati, kazao je Blatter na samom otvaranju 65. kongresa Fife u Zürichu, koje je prekinuto nakon lažne dojave da je postavljena bomba.

- Pozivam vas na jedinstvo kojim možemo ići naprijed. To nije uvijek jednostavno, ali zbog toga smo danas ovdje. Zajedno se moramo boriti s poteškoćama. Za to će trebati vremenena. Spreman sam prihvatiti tezu da je predsjednik Fife odgovoran za sve, no ja bih volio podijeliti tu odgovornost. Ne mogu nadzirati sve u nogometu. Imamo 209 članica i tisuće sudionika. Nije cijela organizacija kriva za posljednji skandal već je krivnja individualna. Ne možete samo tako očekivati da će se svi uvijek ponašati etično, rekao je Blatter.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.