Rhodriju Giggsu majka okrenula leđa, svi su stali na stranu poznatijeg i bogatijeg brata

Četvrtak, 05. prosinca 2019. 16:54 Napisao/la  SC
Ryan i Natasha
Ryan i Natasha

 

Rhodri Giggs tvrdi da je ispao žrtva obiteljske afere, kada su mediji otkrili da je njegov poznati brat Ryan u vezi s njegovom suprugom Natashom.

Brat poznatog igrača Manchester Uniteda i izbornika Walesa tvrdi da mu je i majka okrenula leđa:

- Stala je na njegovu stranu jer ja nisam imao 35 medalja, nisam igrao za Manchester United i nemam veliku kuću. Za aferu sam saznao iz novina. Moja bivša supruga je dan ranije otišla na odmor sa djecom i isključila je telefon, tako da nisam odmah mogao razgovarati s njom. Sumnjao sam i prije da se tu nešto dešava. Međutim, roditelji su me uvjeravali da to nije tako, kaže Rhodri koji je sumnjao da ga supruga vara s bratom:

- Te noći sam se trebao naći s njom. Nije mi odgovarala na pozive, a kako sam znao da United organizuje zabavu, znao sam da ću je naći tamo. I zaista je bila. Tu su počele sumnje. Ona nikada nije nazvala da pita za dijete. Nije ga vidjela sedam ili osam godina, a živi milju od mene. Porodica ne razgovara sa mnom, ali su s Ryanom u normalnom odnosu. Svi su u Walesu, uživaju tamo, govori Rhodri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.