Manchester United pobijedio Barcelonu, Rakitić i Halilović ušli u nastavku

Nedjelja, 26. srpnja 2015. 00:57 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Barcelona - Manchester United 1:3

Aktualni pobjednik Lige prvaka nastavio je pripremnu turneju po SAD-u nakon što je rezultatom 2:1 pobijedio Los Angeles Galaxy. Na krcatom stadionu u San Franciscu situacija baš i nije bila idealna, jer se utakmica igrala u 13 sati po lokalnom vremenu na temperaturi od 35 stupnjeva, a čini se da su se u takvim uvjetima bolje snašli crveni vragovi koji su slavili 3:1.

Već u trećoj minuti bljesnuo je Suarez, koji je iz slobodnog udarca zatresao desnu vratnicu. Dvije minute kasnije lako je moglo biti 2:0 jer je Luis Suarez fantastično uposlio Sergi Roberta koji je sam izbio pred De Geu, ali ovaj ga je poprilično osramotio kada je lako riješio situaciju jedan na jedan. Nije imao sreće na utakmici Luis Suarez, jer je i u 42. minuti pogodio vratnicu.

Ivan Rakitić u igru je ušao u drugom poluvremenu i iskazao se u 55. minuti kada je sjajno izveo slobodan udarac s nekih 25 metara. Za dlaku je promašio gornji lijevi kut. Pet minuta kasnije Suarez je zabio na asistenciju upravo Rakitića, ali bilo je zaleđe.

Od 68. minute priliku je dobio i Alen Halilović. Rakitić je u 80. minuti umalo smanjio rezultat, ali za malo je bio neprecizan jer je njegova niska lopta otišla pored lijeve vratnice.

Halilović je u 82. minuti imao lijepu priliku iz šesnaesterca, ali njegov udarac s nekih desetak metara je bio blokiran. U zadnjim trenucima utakmice dva puta su se tresle mreže, prvo je Rafinha zabio u 90. minuti, a onda se u sučevoj nadoknadi u strijelce upisao i Januzaj.

Barcelona - Manchester United 1:3 (Rafinha 90/Rooney 8, Lingard 65, Januzaj 90+1)

BARCELONA: ter Stegen - Adriano, Pique, Vermaelen, Jordi Alba - Iniesta, Busquets, Sergi - Pedro, Suarez, Rafinha. Još su igrali: Rakitić, Masip, Mathieu, Halilović, Ramirez, Bartra, Gumbau, El Haddadi

MANCHESTER UNITED: de Gea - Darmian, Jones, Blind, Shaw - Carrick, Schneiderlin - Mata, Depay, Young - Rooney. Još su igrali: Herrera, Blackett, McNair, Januzaj, Fellaini, Lingard, Johnstone, Smalling, Pereira, Wilson, Valencia

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.