Radomir Antić mijenja Slavena Bilića u Lokomotivu, bivši srpski mijenja bivšeg hrvatskog izbornika

Nedjelja, 23. prosinca 2012. 22:08 Napisao/la  SC

Prema srpskim izvorima bivši trener Reala iz Madrida, Atletica iz Madrida i Barcelone načelno je pristao pregovarati oko uvjeta, ali tek kada klub iz Moskve bude riješio Bilićev status

 

 

Ako je vjerovati pisanju beogradskih Večernjih novosti bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić neće se još dugo zadržati na mjestu trenera Lokomotiva iz Moskve. Prema spomenutom izvoru vrlo blizu da ga zamijeni na klupi moskovskih "željezničara" je bivši izbornik Srbije Radomir Antić.

Čelnici Lokomotiva, kako pišu srpski mediji, nezadovoljni su Bilićevim vođenjem momčadi i 8. mjestom nakon prvoga dijela ruske Premijer lige čime su Moskovljani gotovo sigurno ostali bez šanse da se bore za titulu prvaka.

Iako je Bilić prošloga ljeta potpisao trogodišnji ugovor s Lokomotivom, čelnici "željezničara"  već duže vrijeme traže novog trenera i njihov "prvi izbor" je Radomir Antić.

Antić nije radio još od smjene sa klupe reprezentacije Srbije 2010. godine, a prije dva mjeseca bezuspješno se nudio engleskom drugoligašu Blackburnu.

Kako prenose Večernje novosti, bivši trener Reala iz Madrida, Atletica iz Madrida i Barcelone načelno je pristao pregovarati oko uvjeta, ali tek kada klub iz Moskve bude riješio Bilićev status.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.