Ivan Katalinić osvojio titulu jesenskog prvaka i dobio otkaz u Bihaću

Srijeda, 27. studenog 2013. 20:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon pobjede u Bugojnu nazvao me gradonačelnik Bihaća i kazao da više nemaju novaca da me plaćaju, kaže Ivan Katalinić. Ahmad Sharbini također slobodan

Ivan Katalinić osvojio je sa Jedinstvom iz Bihaća titulu jesenjeg prvaka Druge lige BIH-a, ali je po završetku prvog dijela ponovno slobodan:

- U posljednjem kolu pobijedili smo Iskru u Bugojnu rezultatom 3:0  i na taj način potvrdili titulu jesenskog prvaka. Nakon toga me je nazvao gradonačelnik Bihaća i kazao mi da više nemaju novaca da me plaćaju. Inače, dogovor je bio da Jedinstvo vodim do kraja prvog dijela prvenstva , te da ćemo poslije toga sjesti i dogovoriti se kako dalje. Sada sam ponovno slobodan, kazao je Katalinić.

Uz Katalinića slobodan je Ahmad Sharbini s kojim namjerava raskinuti ugovor nakon samo dva mjeseca.

Jedinstvo iz Bihaća  zimsku stanku provest će na čelu ljestvice s  četiri boda prednosti od drugoplasiranog Bratstva i pet bodova više u odnosu na Slobodu iz Tuzle.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.