Legendarni Dragan Džajić ponovo izabran za predsjednika Crvene zvezde

Srijeda, 19. prosinca 2012. 17:16 Napisao/la  SC

Ovo su bili drugi izbori u Zvezdi ove godine, jer su u svibnju izabrani skupština i druga tijela kluba. Sastav skupštine se neće mijenjati, već će ostati u sastavu od proljetnog glasovanja

Dragan Džajić dobio je 98,25 posto glasova za  predsjednika Crvene zvezde na izborima na kojima je bio jedini kandidat, a funkciju će službeno preuzeti nakon što u subotu skupština tog nogometnog kluba verificira izborne rezultate, objavila je u srijedu izborna komisija.

Matija Radojčić, predsjednik izborne komisije, izjavio je da je glasovalo ukupno 1824 glasača, od čega 730 elektronskim putem. Džajiću je bio dovoljan jedan glas da postane predsjednik, a dobio ih je 1.792, od ukupno 1.824 listića, jer je 28 bilo nevažećih.Ovo su bili drugi izbori u Zvezdi ove godine, jer su u svibnju izabrani skupština i druga tijela kluba. Sastav skupštine se neće mijenjati, već će ostati u sastavu od proljetnog glasovanja.

Radojčić je na novinarsko pitanje rekao da je zadovoljan izlaznošću, jer je glasačko pravo imalo skoro 8.000 ljudi.

Nakon objave rezultata objavio se i Dragan Džajić.

  - Hvala svim zvezdašima na podršci i povjerenju koje su mi dali. Peroid koji je pred nama je svima poznat i izuzetno težak. Sa svoje strane nastojat ću da, s ljudima koji budu u Upravnom odboru u narednom razdoblju, učinim sve da Crvena zvezda krene prema mjestu na kojemu je desetljećima bila, rekoa je Džajić.