LUIS FIGO U ZAGREBU

Pitajte predsjednika Pereza vrijedi li Bale 100 mil. eura!

Subota, 14. rujna 2013. 16:47 Napisao/la  SC

Igrao sam s puno zvijezda, sa Zidaneom, Robertom Carlosom, Rivaldom, ali najbolji je Luis Figo, kaže Figo

Luis Figo sudjeluje na konferenciji u Zagrebu koja se bavi menadžmentom u sportu. Bivši igrač Barcelone, Real Madrida i Intera povezan je s nekoliko bivših hrvatskih igrača, prijateljstva s Tomom Ivkovićem (Sporting) i Robertom Prosinečkim (Barcelona) traje godinama.

- Tomo Ivković već je bio iskusan vratar kada sam počeo igrati u Sportingu. Pomogao mi je puno svojim savjetima. Naše prijateljstvo postalo je čvrsto tijekom godina, čujemo se i danas.Baš sam jučer pričao s Prosinečkim. Osjetio sam da je vrlo sretan u Turskoj. Prilagođava se na novu zemlju i novi posao, no vjerujem da će sve proći u redu,

Figo danas živi u Madridu i u srcu mu je Real. Zna se što je prolazio nakon transfera iz Barcelone u redove najvećeg rivala 2000. godine. Barcelona ga je dobila za tri milijuna eura, a prodala za više od 60 milijuna. I danas je taj posao među deset najskupljih svih vremena. Vrijedi li Bale onoliko koliko ga je Perez platio?

- To morate pitati predsjednika Pereza. Real ima novca i smatra da Bale ima kvalitetu koja je vrijedna tog novca,

Kada ga pitaju tko je najbolji igrač s kojim je igrao, Figo nema dvojbi:

- Igrao sam s puno zvijezda, sa Zidaneom, Robertom Carlosom, Rivaldom, ali najbolji je Luis Figo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.