Enrique je po nogometnom shvaćanju dosta blizak Guardioli, što je bilo važno pri njegovu odabiru. Međutim, Guardiolina era davno je završila
Ponedjeljak, 19. svibnja 2014. 16:06
Premierliga

Louis van Gaal preuzeo Manchester United

Ryan Giggs postaje pomoćnik
Prije nego što ode iz Bayerna, frustrirani Mandžukić očigledno je Guardioli htio dati do znanja što misli o njemu
Rezultati: Parma - Livorno 2:0, Fiorentina - Torino 2:2, Milan - Sassuolo 2:0
Na stadionu El Sadar u Pamploni odvojila se ograda na južnom stajanju, nekolicina navijača završila je na travnjak. Susreti su bili prekinuti na pola sata. Osasuna unatoč pobjedi nad Betisom ispala iz lige.
Druga utakmica doigravanja: Greuther Furth - HSV 1:1. Nogometaši iz Hamburga obranili 0:0 iz prve utakmice i ostali u Bundesligi zahvaljujući pogotko Lassoge u gostima. Milan Badelj odigrao cijeli susret.
Rezultati 38. kola: Juventus - Cagliari 3:0, Genoa - Roma 1:0, Catania - Atalanta 2:1. Od 20.45 sati rješavat će se borba za šestu poziciju i plasman u Europsku ligu između Torina, Parme, Milana i Verone.
Prema pisanju Marce navijači Barcelone ljuti su na Lionela Messija odnosno njegovo nezalaganje na terenu.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.