VIDIMO SE U ITALIJI Zlatan Ibrahimović najavio gdje će uskoro nastaviti karijeru

Srijeda, 04. prosinca 2019. 09:53 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

 

Zlatan Ibrahimović najavio je gdje će igrati iza Nove godine:

- Vidimo se u Italiji, poručio je Ibrahimović u razgovoru za talijanske medije.

Gdje će igrati u Italiji, Ibrahimović nije htio reći.

Koliko je poznato, u pregovorima je s Milanom, spominju se Bologna, Napoli i Roma.

- Pridružit ću se klubu koji se mora vratiti pobjedama, koji mora reafirmirati povijesne vrijednosti u borbi protiv svakoga i svačega. To je jedini način da pronađem motivaciju i da još jednom iznenadim. Ne radi se samo o odabiru kluba, postoje i drugi faktori koji odlučuju uključujući moju obitelj, kazao je tajnoviti Ibrahimović.

Sve upućuje na Milan, ali...

Ibrahimović je do prosinca bio vezan za LA Galaxy, karizmatični napadač dao je novu dimenziju nogometu u SAD na terenu i van njega:

- Jako sam sretan što sam stekao iskustvo u Los Angelesu, posebice zbog toga što su govorili da nakon ozljede u Manchester Unitedu više neću moći igrati. Pokazao sam da i dalje mogu raditi razliku na terenu. Na tehničkom i taktičkom nivou MLS još mora napredovati. Puno trče, ali nisu navikli igrati nogama, jer svi američki sportovi uključuju korištenje ruku, zaključio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.