Victor Osimhen: Dobro sam odabrao svog idola, sretan sam zbog toga

Nedjelja, 26. veljače 2023. 11:18 Napisao/la  SC
Victor Osimhen: Dobro sam odabrao svog idola, sretan sam  zbog toga

Victor Osimhen najbolji je igrač talijanskog prvenstva, napadač Napolija pogocima vodi klub prema tituli prvaka, u 24 kola postigao je 19 pogodaka.

U ligama petice jedino je bolji nevjerojatni Erling Haaland, koji je postigao 27 pogodaka u 25 utakmica.

- Mislim da je ova sezona nevjerojatna za mene, sretan sam što sam ove sezone dosegnuo ovu razinu. To što me smatraju jednim od najboljih napadača u Europi velika je stvar za mene, to je velika motivacija, želim nastaviti ovako, postizati golove i približiti se cilju ove sezone. Naravno, Haaland je također vrhunski strijelac, morate to priznati, kaže Osimhen.

Prošli tjedan iznenadila ga je poruka bivšega napadača Chelseaja Didiera Drogbe, koji mu je na društvenim mrežama čestitao na nastupima u Ligi prvaka i Serie A.

- Nevjerojatno je kada odete na društvene mreže i vidite ohrabrujuću poruku nekoga kome ste se divili kao što je Drogba. To me je iznenađenje i naravno motiviralo. Smiješim se zadovoljno nakon što smo dugo razgovarali, cijenim što je ostvario u karijeri, cijenim njegovo povjerenje u mene. Dobro sam odabrao svog idola, sretan sam i zbog ovoga, kazao je Osimhen.

Tablice omogućuje Sofascore