Wanda tvrdi da nije bila u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem

Četvrtak, 28. travnja 2022. 11:35 Napisao/la  SC

Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je bio primoran otići iz Intera. U Interu su mu rekli da bi trebao promijeniti agenta, kaže Wanda

Wanda tvrdi da nije bila u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem

 Wanda Nara nalazi se u Milanu gdje je počeo sudski postupak temeljem tužbe za klevetu protiv novinara Fabrizija Corone, koji je 2019. godine objavio da je supruga Maura Icardija u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem.

Wanda je odmah podigla optužnicu protiv Corone, na početku suđenja Wanda je imala ulogu svjedoka.

- Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je bio primoran otići iz Intera. U Interu su mu rekli da bi trebao promijeniti agenta, rekla je Wanda u Gazzetta dello Sport.

Inače, Wanda službeno zastupa Icardija u pregovorima s klubovima.

- Tvrde da nisam Maurov agent, ali ja sam jedina osoba koja potpisuje papire u proteklih šest godina. Mi smo porodica, sve ostaje u našem domu. Istina je da se u poslu pojave drugi agenti, ali većinom predstavljaju drugu stranu. U našem slučaju ja sam ta koja vodi brigu o ekonomskim interesima, kaže gospođa Icardi.

Što se tiče tužbe, Wanda tvrdi da lažna objava temeljito promijenila živote njezine porodice.

- Petero djece mi je išlo školu u Milanu u tim trenucima, a zatim su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica, to nam je donijelo ogromne probleme. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili, tvrdi Wanda.

Tablice omogućuje Sofascore