TALIJANSKO PRVENSTVO

Pazzinijev hat-trick, Vukušić debitirao

Subota, 01. rujna 2012. 20:50 Napisao/la  SC

Utakmica 2. kola: Torino - Pescara 3:0, Bologna - Milan 1:3

SERIE A

TORINO - PESCARA 3:0

TORINO: Gillet, Darmian, Glik, Ogbonna, Masiello, Brighi, Gazzi, Stevanović (od 72' Cerci), Sgrigna (od 64' Meggiorni), Bianchi (od 78' Sansone), Santanta.

PESCARA: Perin, Zanon, Terlizzi, Capuano, Bocchetti, Bjarnason, Blasi, Cascione (od 76' Colucci), Weiss, Jonathas (od 46' Vukušić), Caprari (od 75' Romangoli).

Nogometaši Torina pobijedili su Pescaru 3:0 u drugom kolu Serie A, a prve minute u dresu Pescare upisao je i dojučerašnji napadač Hajduka Ante Vukušić. Torino je poveo u 34. minuti, Brighi je povećao na 2:0 u 59. minuti. Konačnih 3:0 postavio je Bianchi tri minute kasnije. Ante Vukušić u igru je ušao na poluvremenu.

Nogometaši Milana pak stigli su do prve pobjede slavivši na gostovanju kod Bologne 3:1, a istaknuo se Pazzini hat-trickom. Gosti su poveli pogotkom Pazzinija s bijele točke u 16. minuti, izjednačio je Diamanti u 42. minuti također iz penala. Bodove gostima s dva nova pogotka donio je Pazzini (77', 85') koji je je u klub stigao prije dva tjedna iz Intera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.