TAKO TO RADI RAIOLA

Donnarumma najbolje plaćeni igrač Milana!

Utorak, 04. srpnja 2017. 09:23 Napisao  I. V.

S plaćom od 6 mil. eura 18-godišnji vratar postaje jedan od najbolje plaćenih igrača u Seriji A

Gianluigi Donnarumma uskoro će potpisati novi ugovor s Milanom!

Nakon medijskog cirkusa u režiji menadžera Mina Raiole, 18-godišnji vratar produljit će ugovor s milanskm klubom pod uvjetima koje je Raiola nametnuo.

Prije otprilike mjesec dana Raiola je objavio da Donnarumma neće produljiti ugovor s Milanom čime je izazvao  stampedo ponuda u medijima.

Sadašnji ugovor Donnarummi ističe 2018. godine, Raiola je izjavio da će mladi vratar iduću sezonu sjediti na tribinama ako bude trebalo.

 Jasno da je time izazvao negativne reakcije navijača Milana, koji su žestoko napadali mladoga vratara, ali sve ima svoju cijenu...

Zaredale su sulude brojke u medijima, PSG je navodno ponudio godišnju plaću od 13 mil. eura...

Najveći svjetski klubovi postali au akteri medijske sapunice budući da je  Donnarumma legitimni nasljednik Giggija Buffona.

Raiola je namjerno počeo zavlačiti pregovore oko produljenja ugovora s novim vlasnicima Milana, poznati menadžer dobro zna kolika je platežna moć kineskog investicijskog fonda.

Osim toga, eventualni odlazak najboljega mladoga vratara na svijetu postao bi velika mrlja na poslovnoj agendi novih vlasnika, koji najavljuju Milan na vrhu europskog nogometa.

Na kraju Donnarumma uskoro postaje najbolje plaćeni igrač Milana, s godišnjom plaćom od 6 mil. eura 18-godišnji vratar postaje jedan od najbolje plaćenih igrača u Seriji A.

Milanu kao utjeha ostaje klauzula od 50 mil. eura fiksne odštete ako se Milan ne plasira u Ligu prvaka iduće sezone, odnosno, 100 mil. eura  ako se plasira u Ligu prvaka.

Tako to radi Raiola!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.