Siniša Mihajlović: Naljutio me Inter, pokušali su dobiti utakmicu izvan terena!

Subota, 07. svibnja 2022. 13:46 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović: Naljutio me Inter,  pokušali su dobiti utakmicu izvan terena!

Siniša Mihajlović najavio je utakmicu Bologne u Veneciji, trener Bologne vraća se na klupu nakon što je prošao novi ciklus liječenja od leukemije:

- Kada prolazite kroz određene trenutke, nedostaju vam stvari koje nikada ne biste zamislili, poput razgovora s vama, kazao je Mihajlović novinarima.

- Od prvog trenutka kada sam otišao u bolnicu, cilj mi je bio da se što prije vratim u normalu. Ako ste zdravi, uživate u životu, ali ako ste bolesni, shvatite njegovo značenje. Moram reći da je ovaj put bilo teže. Zbog COVID-a mogao sam viđati suprugu samo tri sata dnevno. Prvi put kada samo bio u bolnici primio sam mnogo posjeta. Teško je uvijek biti sam. Mnogo sam patio. Mogao sam razgovarati sa svojom obitelji i igračima zahvaljujući tehnologiji. Momčad, klub, osoblje i liječnici uvijek su mi bili blizu. Bilo je strašno, ali ja sam tu. Najviše mi se svidjelo što sam vidio staloženu momčad koja preuzima odgovornost. Prije toga su bili malo klimavi, ali su sada postali potpuno svjesni svojih kvaliteta, lijepo je vidjeti ovakav stav na terenu, kazao je Mihajlović.

Bologna je bez njega ostvarila pobjedu protiv Intera u utakmici koja je odgođena u siječnju zbog COVID-a. Tada su u Bologni pogriješili, unijeli su sastav u sustav, pa je ispalo da se bez obrazloženja nisu pojavili na utakmici.

Inter se žalio, žalba je odbijena.

- Inter je  želio osvojiti bodove izvan terena i to me naljutilo. Rekao sam to svojim igračima prije utakmice: Pokušali su dobiti utakmicu izvan terena, jer znaju da to nikada neće uspjeti na terenu! Volim Inter, jako ih poštujem, uključujući Simonea Inzaghija, ali naljutio me njihov stav prije utakmice. Nisam mogao spavati noću. Nisam želio da se dogodi ono što su svi uzimali zdravo za gotovo, kazao je Mihajlović.

 

Tablice omogućuje Sofascore