Siniša Mihajlović blizu klupe Milana, srpski trener dolazi umjesto Pipa Inzaghija

Četvrtak, 04. lipnja 2015. 19:05 Napisao/la  SC

Mihajlovića su talijanski mediji zadnjih mjesec dana selili u Napoli

Siniša Mihajlović sve je bliži klupi Milana. Srpski stručnjak spominje se kao nasljednik Pipa Inzaghija nakon što je Carlo Ancelotti odbio ponudu Adriana Gallianija.

Mihajlovića su talijanski mediji zadnjih mjesec dana selili u Napoli, gdje je trebao naslijediti Rafu Beniteza, ali se ipak presudio izazov San Sira. Mihajlović dobro poznaje atmosferu u Milanu budući da je igračku karijeru završio u Interu.

Nakon što je neslavno napustio klupu srpske reprezenetacije, Mihajlović se 2013. godine vratio u talijanski nogomet. Preuzeo je Sampdoriju koju je podignu na zavidnu razinu i ponovo stekao reputaciju vrsnog stručnjaka, koji bi iduće sezone trebao započeti potpunu rekonstrukciju posrnulog Milana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.