Šime Vrsaljko potpisao za Sassuolo, klub blizak talijanskom prvaku Juventusu

Utorak, 22. srpnja 2014. 20:52 Napisao/la  SC

Vrsaljko je prije službenog predstavljanje, zakazanog u srijedu, kratko pozdravio navijače svog novog kluba putem društvenih mreža

Bivši stoper Dinama Šime Vrsaljko danas je potpisao ugovor s talijanskim prvoligašem Sassuolom. Klub blizak Juventusu izdvojio je za hrvatskog reprezentativca između šest i sedam milijuna eura, ali samo prema procjenama izvora bliskih klubu te novinskim izvješćima, obzirom da cifra nije službeno objavljena. Vrsaljko ide u nove izazove svega godinu dana otkako je stigao u Genou i dopao se dobrim igrama.

Mali klub iz regije Emilia Romagna prošle je seone baš protiv Genoe izborio ostanak u ligi na 17. mjestu. Ove godine njihove su ambicije nešto jače. S prvacima iz Torina zajedno su posjedovali ugovore nekolicine igrača, pa su ih nazivali i filijalom Stare Dame. Talijanski savez tu praksu ukida, ali dobri odnosi ostaju, pa Vrsaljko ima golem motiv i otvoren put do Torina. Vrsaljko je prije službenog predstavljanje, zakazanog u srijedu, kratko pozdravio navijače svog novog kluba putem društvenih mreža.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.