BUDAN PRELAZI U PESCARU

Riječki napadač u tandemu s Antom Vukušićem

Subota, 05. siječnja 2013. 12:52 Napisao/la  SC

Prema pisanju La Gazzette dello Sport prelazak Igora Budana iz Palerma u Pescaru gotova je stvar

Palermo i Pescara trenutno su dvije najaktivnije momčadi talijanske Serie A u zimskom prijelaznom roku. Prema pisanju talijanske La Gazzette dello Sport prelazak Igora Budana iz Palerma u Pescaru gotova je stvar. Službena potvrda ove informacije očekuje se tijekom subote, a financijski detalji priče kao i trajanje ugovora nisu poznati.

Menadžer bivšeg hrvatskog reprezentativca Stefano Caira nedavno je tvrdio drugačije.

- Koliko je meni poznato nije bilo kontakata sa Pescarom, možda nešto između klubova. Igor se odlično osjeća u Palermu. Za sada se Igor dobro osjeća na Siciliji. Ako mu iz kluba kažu da mora otići, razmotrit ćemo i tu mogućnost. Igor je na usluzi Palermu i želi mu pružiti ruku pomoći. I prošle godine u ovo doba trebao je otići pa su se ipak sjetili da im je pomogao u teškim trenucima. S Igorove strane znam da on želi igrati u Palermu, a što će biti ako se klubovi dogovore drugačije vidjet ćemo, rekao je za TuttoMercatoWeb.com Budanov agent.

I torinski Tuttosport navodi da je Budan zanimljiv momčadi koja Serie A trenutno drži 16. mjesto, no navodi još nekoliko imena koja su zanimljiva čelnicima Pescare. Ako Budan zaista dođe u Pescaru, činio bi hrvatski napadački tandem s Antom Vukušićem, koji je do sada postigao jedan pogodak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.