Talijanski mediji tvrde da Nemanja Vidić i Siniša Mihajlović iduće sezone zajedno dolaze u Inter

Utorak, 04. veljače 2014. 16:54 Napisao/la  SC

Ne bih o tome iako se zna da navijam za Inter, kaže Mihajlović

Nemanja Vidić nalazi se na vrhu liste želja čelnika Intera! Kapetanu Manchetser Uniteda na ljeto ističe ugovor i može otići kao slobodan igrač budući da David Moyes sprema temeljitu rekonstrukciju momčadi.

Među zainteresiranim klubovima, najviše zanimanja za Vidićevim uslugama iskazuje Inter. Nije slučajno! Prema talijanskim medijima blizu Intera je i Siniša Mihajlović, trener Sampdorije. Mihajlović je opet bio u kombinacijama za izbornika Srbije, ali je odbio poziv Fudbalskog saveza Srbije. Poziv Intera neće odbiti:

 

- Ne bih o tome iako se zna da navijam za Inter. Sada mislim samo na Sampdoriju, bila bi mi čast da jednog dana postane trener Intera, rekao je Mihajlović.

Mihajlović i Vidić nisu se baš dobro slagali, za vrijeme Mihajlovićeva izborničkog mandata Vidić je prestao igrati za reprezentaciju. Ako se ukaže prilika, u Interu će se sigurno dobro slagati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.