Miralem Pjanić: Želio sam se vratiti u Juventus, za mene novac nije bio problem

Četvrtak, 31. ožujka 2022. 10:50 Napisao/la  SC
Miralem Pjanić
Miralem Pjanić

Miralem Pjanić prošlog ljeta mogao se vratiti u Torino:

- Bilo je nekoliko kontakata s Juventusom, ali na kraju se ništa nije dogodilo zbog ekonomskih razloga. Za mene nije problem o novcu. Želio sam postati važan dio projekta i osvojiti Scudetto. Imam želju, iskustvo,... Poštujem Allegrija kao trenera, a još više kao čovjeka. Ludo je kritizirati ga. Mislim da je on prava osoba za Juventus, rezultati govore da radi dobar posao. Nitko ne ističe da je najbolji kada je pod pritiskom. Sjećam se 2018. godine, pobijedili smo Inter 3:2, ali bili smo na rubu. Održao je sjajan govor, bio je vrlo miran, a mi smo tu smirenost pretvorili u snagu, rekao je Pjanić.

Pjanić je igrač Barcelona na posudbi u Bešiktašu, na kraju sezone vraća se na Camp Nou, ali nije realno očekivati da će ostati u Barcelni, Xavi ga ne spominje u kombiinacijama:

- Nisam mogao nastaviti s Koemanom, nije me poštovao. Laporta je donio sjajnu odluku angažirajući Xavija. Sada je momčad jaka i ujedinjena, svi znaju što im je činiti. Istanbul je tako lijep, sve je lijepo osim prometa, ali nisam izgubio Italiju iz vida, to je moj drugi dom. Nedostaje mi Italija i iskreno, rado bih se vratio, poručio je Pjanić u talijanskim medijima.

Pjanić je pod ugovorom s Barcelonom do 2024. godine, Bešiktaš je ovih dana iskazao želju za produljenjem posudbe.

Tablice omogućuje Sofascore