Antonio Cassano: Bilo bi me stid da sam na Inzagijevom mjestu!

Srijeda, 08. veljače 2023. 00:12 Napisao/la  SC

Nakon što je sjeo na klupu aktualnog prvaka,  Simone Inzaghi  osvojio je talijanski kup i Superkup

Antonio Cassano
Antonio Cassano

Antonio Cassano nije impresioniran Interom čak ni nakon pobjede protiv Milana u gradskom derbiju!

Inter je drugi na ljestvici, osvojio je Superkup, ali Cassano ne smatra da Simone Inzaghi radi dobro svoj posao:

- Jedina mogućnost da Inzaghi spasi svoj posao je da osvoji Ligu prvaka! U protivnom, Inter će biti prisiljen promijeniti trenera. Osim pobjede protiv Milana i u Superkupu, Inter nije dobro igrao. Bilo bi me stid da sam na Inzagijevom mjestu, da sam na -13 bodova od Napolija koji je slabiji od mene i ima šest puta manje plaće! Mora se dobro pogledati u ogledalo. Prošle sezone bila je to katastrofa pokrivena osvajanjem dva trofeja, ali ove sezone to ga više neće spasiti, rekao je Cassano, najcitiraniji talijanski nogometni komentator.

Simonea Inzaghija stalno uspoređuju s Antonijom Conteom, koji je dvije godine stvarao okosnicu sadašnje momčadi Intera, koja je osvojila Scudetto nakon 11 godina.

Nakon što je sjeo na klupu aktualnog prvaka, Inzaghi je osvojio talijanski kup i Superkup, borio se do kraja s Milanom za Scudetto.

Za razliku od Contea, Inzaghi se dvaput uspio kvalificirati u osminu finala Lige prvaka, uskoro igra protiv Porta.

Inzaghi je na klupi Intera ostvario 54 pobjede, 13 remija, doživio je 15 poraza, njegova momčad je postigla 164 gola, a primila 78.

Conte je ostvario 65 pobjeda, 23 remija, doživio je također 15 poraza, postigavši 214 golova i primivši 102.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.