Ivan Jurić: U Torinu ima toliko raskola da ne stignemo uživati u pozitivnim trenucima!

Ponedjeljak, 13. svibnja 2024. 00:42 Napisao/la  SC

Prošli tjedan verbalno su se sukobili igrači i navijači tijekom obilježava 75. godišnjice tragedije Superga

Ivan Jurić: U Torinu ima toliko raskola da ne stignemo uživati u pozitivnim trenucima!

Torino je pobijedio (2:1) u Veroni, Ivan Jurić ostvario je pobjedu protiv momčadi bivšega kluba, Torino zaostaje samo bod iza Napolija na 8. mjestu koje vodi u Konferencijsku ligu, ali hrvatski stručnjak nije djelovao sretno nakon pobjede.

Atmosfera u klubu odavno nije dobra, poznato je da su predsjednik Urbano Cairom i Jurić u lošim odnosima, Cairo je rekao da  diže ruke od Jurića, koji je uoči utakmice protiv Verone izjavio da odlazi jer ga predsjednik nije uvjerio da želi produljiti ugovor.

Loša atmosfera prenijela se na svlačionicu, prošli tjedan verbalno su se sukobili igrači i navijači tijekom obilježava 75. godišnjice tragedije Superga.

Davnog 4. svibnja 1949. godine avion u kojem su bili članovi Grande Torina, legendarnog nogometnog tima, srušio se u blizini bazilike Superga u Torinu, 31 osoba uključujući igrače, trenera i osoblje, izgubilo je živote.

- S onim što se dogodilo tijekom tjedna bilo je zaista teško nositi se. Podijeljeni klub neće daleko dogurati. U Torinu ima toliko raskola i podjela da nikad ne stignemo stvarno uživati u pozitivnim trenucima. Volio bih da se svi malo više volimo, rekao je Jurić.

Gdje će Jurić raditi iduće sezone nije poznato, možda prvi put u karijeri prihvati ponudu izvan Italije.

Jedino je poznato da zajedno s dugogodišnjim suradnikom, Riječaninom Stjepanom Ostojićem, odlazi iz Torina

 

Tablice omogućuje Sofascore