Ivan Jurić: Očito da nisam uspio od Radonjića napraviti nogometaša

Srijeda, 01. ožujka 2023. 09:31 Napisao/la  SC

Razlog zamjene je Radonjićeva reakcija prije Bremerova pogotka za 3:2, srpski reprezentativac nije ni pokušao spriječiti Chiesin ubačaja zdesna

Jurić i Radnjić u središtu pozornosti
Jurić i Radnjić u središtu pozornosti

Potez Ivana Jurića glavna je tema u talijanskim medijima nakon utakmice Juventusa i Torina (4:2).

Hrvatski stručnjak izvadio je iz igre Nemanju Radonića nakon samo petnaest minuta, srpski reprezentativac u igru je ušao u 59. minuti.

Razlog zamjene je Radonjićeva reakcija prije Bremerova pogotka za 3:2, kada Radonjić nije ni pokušao spriječiti Chiesin ubačaja zdesna.

- Bojim se da razumijem o čemu se radi, prema mojem mišljenju Radonjić nema poštovanja prema ovom sportu. Imaš stvari koje znaš da moraš napraviti, uđeš u igru i odmah napraviš suprotno. To znači da nisi u igri. Radonjić ima talenta, ali je očito da u ovih šest mjeseci zajedničkog rada nisam uspio od njega napraviti nogometaša. Nakon ubačaja iz prekida morate biti budni. Možete reagirati dobro ili loše, ali morate biti aktivni. Radonjić je imao spektakularan tjedan na treninzima, svi smo mislili da može napraviti razliku i zato se osjećamo iznevjereno. Mislim da nije ni shvatio gdje je pogriješio. Nije to zlonamjerno, ponekad imate igrače poput Vlašića koji su najbolji u tome da uvijek budu fokusirani na detalje i druge igrače koji te stvari ne vide kao važne, rekao je Jurić nakon utakmice.

Srpski internacionalac pridružio se Torinu na posudbi iz Marseillea u srpnju 2022. godine s opcijom otkupa ugovora za 2 milijuna eura, postoji klauzula o obveznom otkupu ugovora ako se ispune određeni uvjet.

Odigrao je 23 utakmice za Torino u Serie A i kupu, postigao je četiri gola i ostvario dvije asistencije.

Radonjić je reagirao na društvenim mrežama sljedećom porukom:

- Vjeruj u sebe, čak i onda kada nitko drugi ne vjeruje. Bog sve vidi!



Tablice omogućuje Sofascore