Jose Mourinho: Imam poruku za velikog Carletta, idemo obojica pobijediti u finalima!

Petak, 06. svibnja 2022. 10:09 Napisao/la  SC

Bio sam sretan i izborio neka prestižnija finala, ali zbog ovog se osjećam jako posebno. Ovo je za nas Liga prvaka, kaže trener Rome

Jose Mourinho: Imam poruku za velikog Carletta, idemo obojica pobijediti u finalima!
Foto: screenshot

Roma je u polufinalu Konferencijske lige eliminirala Leiceste,  nakon 31 godinu plasirala se u jedno europsko finale.

Jose Mourihno može postati prvi trener koji je osvojio sva tri europska natjecanja nakon što je osvojio Ligu prvaka i Europsku ligu.

Mourinho je nakon utakmice suznih očiju pozdravljao navijače Rome:

- Zašto sam plakao? Zato što se osjećam kako se osjećaju navijači kluba. Znam što ovo znači  navijačima kluba i moja emocija bila je za njih. Bio sam sretan i izborio neka prestižnija finala, ali zbog ovog se osjećam jako posebno. Ovo je za nas Liga prvaka. Mi smo ovdje obitelj. S godinama postanete manje sebični, a više postanete kao otac ili prije djed nekim igračima. Jako sam sretan zbog igrača, kazao je Mourinho.

- Mislim da je naša izvedba bila izvanredna, drugi su to mogli vidjeti drugačije, ali kada vaš vratar ima dvije obrane u 120 minuta protiv momčadi iz Premierlige s tolikom kvalitete u napadu, to znači da smo napravili nešto dobro. Dečki zaslužuju ovo, imamo tri utakmice Serie A koje moramo što bolje završiti. Imali smo fantastičan put do finala, ispustili smo neke bodove u Seriji A da bismo to postigli, ali sada smo u finalu i želimo pobijediti, najavljuje Mourinho.

- Ako dozvolite, imam poruku za trenera koji je moj prijatelj, za velikog Carletta. Idemo obojica pobijediti u finalima, kazao je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore