×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Ibrahimović automobilom ozlijedio novinarku?!

Srijeda, 22. veljače 2012. 07:52 Napisao/la 

Prema navodima Gazzette dello Sport napadač Milana Zlatan Ibrahimović je klupskim automobilom "zakačio" ruku novinarke. Spominje se mogućnost privatne tužbe.

Neugodno razdoblje proživljava Zlatan Ibrahimović. Iako je prošlog tjedna upravo on bio ključna figura u velikoj pobjedi Milana protiv Arsenala, po tisku se provlači uglavnom kada su u pitanju incidenti. Prvo je "zviznuo šamar" braniču Napolija Aronici, za što je "nagrađen" sa tri utakmice suspenzije u Serie A. Potom je slično pokušao i s vratarom Juventusa Storarijem, ali to mu za sada nije dokazano...

U utorak je, navodi Gazzetta dello Sport, ozlijedio novinarku na izlazu iz legendarnog Milanella, trening kampa "rossonera". Nakon treninga, piše Gazzetta, Ibra je sjeo u klupski Audi A3 i krenuo prema kući. Novinarka je, navodno, ispružila mikrofon kako bi "u prolazu" (uobičajena praksa u Italiji) uzela Ibrahimovićevu izjavu, ali je Šveđanin nagazio papučicu gasa i navodno retrovizorom "zakačio" ruku nesretne novinarke. Prema Gazzetti, pozvana je i prva pomoć, a novinarka, čiji se inicijali za sada ne navode, spomenula je i privatnu tužbu.

Ako se Ibri dokaže ovaj krimen, vjerojatno će zagaziti još dublje u probleme. A u Milanu poduzimaju sve kako bi mu spomenutu suspenziju smanjili na dvije utakmice, da bi mogao predvoditi momčad u subotnjem (20.45) velikom derbiju koji "rossoneri" igraju na San Siru protiv Juventusa. Ovom epizodom glavni protagonist nije im baš pomogao...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.