Luciano Spalletti može otići iz Napolija jedino ako plati odštetu

Subota, 20. svibnja 2023. 10:42 Napisao/la  SC

De Laurentiis dao Spallettiju do znanja da su za njega treneri Napolija uvijek bili i ostali potrošna roba

Aurelio De Laurentiis i Luciano Spalletti
Aurelio De Laurentiis i Luciano Spalletti

Aurelio De Laurentiis brzo je zaboravio na proslavu titule prvaka, tenzije u Napoliju opet su visoke.

Luciano Spalletti želi otići nakon što je u Napulj donio titulu prvaka nakon 33 godine, ionako napeti odnosi između trenera i vlasnika kluba eskalirali su kada je Spalletti saznao da je De Laurentiis iskoristio svoje pravo i aktivirao klauzulu u Spallettijevu ugovoru.

Time se Spallettijev ugovor produljio za godinu dana bez njegova znanja.

Spalletti je očekivao da će mu De Laurentiis ponuditi novi ugovor s boljim uvjetima, De Laurentiis je ovakvim potezom dao Spallettiju do znanja da su za njega treneri Napolija uvijek bili i ostali potrošna roba.

Većina je otišla s grčem u želucu nakon sukoba De Laurentiisom, još uvijek su svježe uspomene na naprasne De Laurentiisove raskide ugovora s Carlom Ancelottijem i Gennarom Gattusom.

Inače, De Laurentiis je već dogovorio sporazumni raskid ugovora sa sportskim direktorom Cristianom Giuntolijem, koji je najavio odlazak u Juventus.

Giuntoli također ima ugovor još godinu dana, talijanski mediji već su počeli spekulirati da bi se De Laurentiis lako mogao predomisliti nakon što se pojavila medijska spekulacija da bi Giuntoli i Spalletti zajedno mogli otići u Juventus.

Lako se može dogoditi da obojica odu jedino ako plate odštetu za povrijeđenu sujetu vlasnika Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore