Pep Guardiola ironično komentirao uspjehe Manchester Uniteda

Utorak, 28. veljače 2023. 14:40 Napisao/la  SC
Pep Guardiola ironično komentirao uspjehe Manchester Uniteda

Pep Guardiola zanimljivo je komentirao pobjedu (2:0) Manchester United u finalu Liga kupa protiv Newcastlea, United je konačno osvojio jedan trofej, pa makar i drugorazredni:

- Čestitamo Manchester Unitedu na osvajanju Liga kupa. Prije ili kasnije, to se moralo dogoditi, zar ne? Dobrodošli u klub pobjednika. Čestitam i Newcastleu, bila je to dobra utakmica, kazao je Guardiola i ironično dodao:

- Ako United potroši malo više novca, može čak i ući u trku za titulu, jer do sada nisu puno potrošili, zar ne?, zaključio je menadžer Manchester Cityja.

Koliko je Guardiola cinično komentirao sportsku politiku gradskog rivala ukazuje podatak da je United ove sezone potrošio 243 mil. eura ili 93 mil. eura više od Cityja, kojega cijeli svijet doživljava rastrošnim.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.