Odlazi li Wayne Rooney budući da više nije glavni igrač Manchester Uniteda?

Srijeda, 06. ožujka 2013. 17:13 Napisao  I. V.

Ako u takvoj utakmici nije bio u Fergusonovim planovima, vrijeme je da Rooney počne planirati odlazak

U sjeni događanja nogometa u utakmici između Manchester Uniteda i Real Madrida dogodilo se da Wayne Rooney prvi put sjedi na klupi u jednoj važnoj utakmici. Rooney je odigrao zadnjih petnaestak minuta, kada je bilo jasno da Manchester United s igračem manje ne može preokrenuti 1:2 u pobjedu.

Rooney očigledno više nije glavni igrač od kada je došao van Persie i sve upućuje da bi mogao napustiti Old Trafford idućeg ljeta. Govorkanja da bi iduće sezone mogao odjenuti dres PSG-a ili gradskog rivala Cityja polako dobivaju uporište u tretmanu koji uživa kod Alexa Fergusona.

Utakmica protiv Real Madrida ne igra se svaki dan. Ako u takvoj utakmici nije bio u Fergusonovim planovima, vrijeme je da Rooney počne planirati odlazak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.