Mourinho podmeće Villas-Boasu u porukama igračima Chelsea

Srijeda, 15. veljače 2012. 11:51 Napisao/la  I. V.

Mourinha je za podmetanje Villas-Borasu optužio Jorge Nuno Pinto da Costa, predsednik Porta, koji je afirmirao obojicu trenera

Jose Mourinho u stalnom je kontaktu s nekoliko igrača Chelsea s kojim redovito razmjenjuje poruke. U tome ne bi bilo ništa loše da Mourinho u porukama stalno ne podmeće menadžeru Chelsea Andrei Villas-Borasu, koji nema pretjeranog uspjeha u prvoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Zanimljivo, Mourinha je za podmetanje Villas-Borasu optužio Jorge Nuno Pinto da Costa, predsednik Porta, koji je afirmirao obojicu trenera. Štoviše, Costa tvrdi da vlasnik Chelsea Roman Abramovič zna za Mourinhove poruke igračima.

- Viilas-Boras mora imati vremena da bi posložio momčad, što neće uspjeti dok igrači razmjenjuju poruke s Mourinhom. Abramović sve to zna - kaže Costa.

Inače, Costa smatra da je pozicija Villas-Borasa ugrožena jedino ako se Chelsea ne plasira u Ligu prvaka.

- U slučaju da ode iz Chelsea, Villas-Boras će postati trener Intera - tvrdi Costa izjava kojega dobiva na težini ako se zna da je povratak u Inter jedna od većih Mourinhovih želja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.