Premierliga: Liverpool potopio Manchester na Old Traffordu, Arsenal pobijedio Spurse

Nedjelja, 16. ožujka 2014. 16:08 Napisao/la  SC

Utakmica 30. kola: Manchester United - Liverpool 0:3, Tottenham – Arsenal 0:1. Steven Gerrard realizirao je dva penala, treći pokušaj zaustavila je vratnica

 

 

 

Premierliga, 30. kolo

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 0:3

Old Trafford. Sudac: Mark Clattenburg.

Strijelac: 0:1 Gerrard (34'-11m), 0:2 Gerrard (46'-11m), 0:3 Suraez (84').

Žuti kartoni: Rafael, Vidić (Manchester United), Flanagan, Gerrard, Skrtel (Liveroool).

Crveni karton: Vidić (77', drugi žuti)

MANCHESTER UNITED: De Gea, Rafael, Evra, Carrick, Jones, Vidić, Mata (od 87' Ferdinand), Fellaini (od 76' Cleverley), Van Persie, Rooney, Januzaj (od 76' Welbeck).

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Flanagan, Gerrard (od 86' Lucas), Skrtel, Agger, Henderson, Sterling (od 72' Coutinho), Sturridge (od 90' Aspas), Suarez, Allen.

Nogometaši Liverpoola pobijedili su na gostovanju Manchester United 3:0. Bila je to tek druga pobjeda Liverpoola na Old Traffordu u posljednjih deset godina. Redsi su ujedno u posljednjih deset prvenstvenih utakmica upisali osam pobjeda. Ovo je samo novi razlog za glavobolju Davida Moyesa na klupi "crvenih vragova".

Utakmica 30. kola: Tottenham – Arsenal 0:1 (Rosicky 2)



Gosti su poveli u 34. minuti. Suarez je primio jednu loptu u kaznenom prostoru, koja je zatim u ruku pogodila Rafaela. Gerrard je bio siguran s bijele točke - 0:1.  Na otvaranju drugog dijela Liverpool je dobio novu priliku s bijele točke. Allen je primio loptu u kaznenom prostoru, Jones ga je zahvatio s leđa. Gerrard je još jednom bio siguran - 0:2.

Kao da to nije bilo dovoljno Sturridge je pobjegao Vidiću i nakon kontakta, sudac Clattenburg pokazao je na bijelu točku i ujedno drugi žuti karton Nemanji Vidiću. Gerrard je ovoga puta imao milosti, lopta je odsjela na vratnici.

U 83. minuti Suarez je poput brzog vlaka pobjegao pratnji, a Manchester je spasio De Gea sjajnom intervencijom. Samo minutu kasnije Suarez je primio loptu u kaznenom prostoru matiravši De Geu.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.