Jurgen Klopp još jednom iskazao veličinu, pročitajte kako se oprostio od Sadija Manea

Srijeda, 22. lipnja 2022. 18:23 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp još jednom iskazao veličinu, pročitajte kako se oprostio od Sadija Manea

Jurgen Klopp oprostio se od Sadija Manea u maniru istinskog gospodina, menadžer Liverpoola neposredno prije Maneova predstavljanja u Munchenu rekao je sljedeće:

- Odlazi s našom zahvalnošću i ljubavlju! Mane odlazi sa statusom jednog od najboljih igrača na svijetu! Ne smijemo žaliti što smo izgubili, moramo se radovati što smo imali privilegiju imati njegove golove i trofeje koje je osvojio. On je nedvojbeno legenda i slika modernog Liverpoola. Poštujem njegovu odluku, a siguran sam da će isto učiniti i naši navijači. Ako voliš Liverpool, moraš voljeti Sadija, o tome se ne može pregovarati. Želimo mu uspjeh u svakoj utakmici koju odigra, naravno, osim ako igra protiv nas. Nastavit će sjati, ne sumnjam, rekao je Klopp i još jednom iskazao ljudsku veličinu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.