Jose Mourinho nakon godinu dana dolazi na Old Trafford po pobjedu

Utorak, 03. prosinca 2019. 20:24 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

 

Jose Mourinho opet na Old Traffordu!

U srijedu (20.30) karizmatični Portugalac na klupi Tottenhama prvi put igra protiv kluba u kojemu je prije godinu dana dobio otkaz:

- Ja sam trener koji će pokušati pobijediti u Manchester United, Solskjaer je trener koji će pokušati pobijediti Tottenham. Navijači Uniteda će naravno podržati njega, a ne mene. Dobro se osjećam pred utakmicu, volim igrati velike mečeve, volim igrati protiv najboljih ekipa i vraćati se na mjesto gdje sam bio sretan. Imamo odličan odnos s navijačima Manchester Uniteda. U srijedu dolazim kao
trener momčadi koja će pokušati pobijediti Manchester United, razumijem da navijači Manchester Uiteda žele potpuno suprotno od onoga što ja želim, kazao je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.