×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Filip Jelavić: Nikica želi u Liverpool, to je klub za njega!

Utorak, 24. siječnja 2012. 07:03 Napisao/la 

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić, prema riječima njegova oca, želi potpisati za klub s Anfielda.

Dvojbi više nema. Nikica Jelavić, 26-godišnji napadač Glasgow Rangersa, do kraja siječnja i isteka prijelaznog roka napustit će Škotsku. Jedino je pitanje - kamo odlazi? Na stolu su otvorene ponude West Hama i Queens Park Rangersa, financijski bi Jelavić sjajno prošao, a ni Rangersi nemaju ništa protiv. Međutim, otac hrvatskog reprezentativca, Filip Jelavić, tvrdi da su ambicije njegovog sina - daleko veće.

- Da, postoje ponude West Hama i QPR-a, kao i još pet ili šest klubova. Među njima je i veliki Liverpool. - rekao je Filip Jelavić engleskom The Sunu.

- Ne mislimo podcijeniti ostale klubove, ali Liverpool je ipak nešto više, nešto posebno. Nikica je ambiciozan čovjek i nogometaš i vrlo vjerojatno će potpisati za "Redse". Iako, do isteka prijelaznog roka ostalo je još nekoliko dana, pričekajmo još malo. - zaključio je stariji Jelavić.

Priča je, dakle, vrlo blizu konačnog epiloga. Nakon 31 pogotka u 45 službenih susreta za Rangerse, Nikica Jelavić je na izlaznim vratima. Liverpool? Ako je vjerovati očevim riječima...

Tablice omogućuje Sofascore