Erik ten Hag natjerao igrače da još jednom osjete gorčinu sramotnog poraza

Ponedjeljak, 06. ožujka 2023. 22:51 Napisao/la  SC

Nekoliko igrača upozorio je da će biti prebačeni u U-21 momčad do kraja sezone ako ponove sličan pristup

Erik Ten Hag
Erik Ten Hag

Nakon povijesne blamaže (0:7) Manchester Uniteda u utakmici protiv Liverpoola, menadžer Erik ten Hag dosjetio se kako igrače natjerati da još jednom osjete gorčinu teškoga poraza.

Engleski mediji navode da je drugoga dana natjerao igrače da sjede u tišini i slučaju snimku slavlja igrača Liverpoola u svlačionici nakon utakmice na Anfieldu!

Igračima je tijekom sastanka Ten Hag rekao da su bili sretni što su se vratili u Manchester klupskim autobusom umjesto da se kući vraćaju zajedno s navijačima Manchester Uniteda, koji su na Anfieldu svjedočili ponižavanju.

Nekoliko igrača upozorio je da će biti prebačeni u U-21 momčad do kraja sezone ako ponove sličan pristup u nekoj od idućih utakmica, igračima je preporučio razgovore sa sportskim psihologom Rainierom Koersom, koji će im pomoći da se lakše nose sa sramotnim porazom..

Nakon toga igrači su morali istrčati 14 kilometara na treningu.

Manchester United sljedeću utakmicu igra protiv Betisa u osmini finala Europske lige, jasno je pod kakvim će pritiskom biti igrači.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.