Braća Glazer zavukla ruke u kasu, Manchester United kupuje Ronalda ili Balea

Petak, 14. lipnja 2013. 13:57 Napisao/la  SC

Priče da sam dogovorio suradnju s Real Madridom nisu istinite, izjavio je Ronaldo dva dana prije nego što je iz Manchester Uniteda procurila informacija da su Ronaldo i Bale prvi na listi želja

Oglasio se Manchester United! Prema izvorima The Suna, braća Glazer zavukli su ruke u kasu i menadžeru Davidu Moyesu dali novac za kupovinu, ni manje ni više, nego Cristiana Ronalda ili Garetha Balea. Indikativno je da upravo ovih dana  Ronaldo u Marci izjavio da nije još siguran hoće li produljiti ugovor s Real Madridom.

 

- Priče da sam dogovorio suradnju s Real Madridom nisu istinite, kazao je Ronaldo.

 

Glazeri žele očito dati do znanja da se odlaskom Sir Alexa Fergusona neće promijeniti sportska politika Manchester Uniteda. Igrati tržišnu utakmicu za Ronalda ili Balea mogu samo najveći svjetski klubovi.

 

Ronaldo je prvi pick Davida Moyesa, o povratku Ronalda u Manchester  spekulira se mjesecima. Ako Ronaldo ostane u Madridu, Manchester United je spreman platiti oko 100 mil. eura odštete za Garetha Balea! Toliku je cijenu Real Madridu izvjesio predsjednik Tottenhama Daniel Levy. Otežavajuća okolnost za Manchester je što bi Bale radije u Real Madrid ili PSG.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.