Vahid Halihodžić: Belmondo želio ručati sa mnom, Sarkozy zvao svako jutro

Subota, 22. prosinca 2018. 10:24 Napisao/la  SC
Vahid Halihodžić
Vahid Halihodžić

 

Vahid Halilhodžić preporodio je momčad Nantesa koju je preuzeo u listopadu.

Uoči utakmice protiv PSG-a, Halihodžić se prisjetio dana kada je vodio parišku momčad taman nakon što je otišao Ronaldinho, tada najbolji igrač na svijetu:

- Kada sam stigao, čelnici kluba su mi rekli da ne možemo zadržati Ronaldinha zbog njegovog bizarnog ugovora. Naime, on nije bio igrač PSG, nego jedne kompanije koja ga je plaćala... Prihvatio sam posao obnove kluba koji je tada bio u velikim problemima, ali imam i lijepe uspomene iz Pariza. Prve godine smo skoro bili prvaci, ali bilo je i teško. Život u Pariz je nešto poseno. Nalazite se u najljepšem gradu na svijetu i svi iz šoubiznisa vas žele upoznati. Jednom mi je glumac Jean-Paul Belmondo rekao da želi ručati sa mnom. Bio sam sretan jer sam ga obožavao. Ali ako počnete odlaziti na koncerte, u pozorište, na modne revije - zapostavit ćete treninge... Pariz nije Nantes, nije ni Lille. Stalno morate razmišljati o komunikaciji, morate uvijek biti nasmijani... Svako jutro me zvao Nicolas Sarkozy, (francuski predsjednik tada je bio ministar unutrašnjih poslova), koji je lud za nogometom i PSG-om. Gotovo da je htio sastavljati ekipu, ali ga ipak nisam puno slušao, prisjetio se Halilhodžić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.