Mateo Pavlović, stoper Angersa: Postojala je opcija s dolaskom u Rijeku, ali odlučio sam se za Francusku

Ponedjeljak, 23. siječnja 2017. 15:46 Napisao/la  SC

Htio sam igrati u ligi petice, kaže Pavlović


Mateo Pavlović postigao je prvi pogodak otkada je postao stoper Angersa, francuskog prvoligaša koji se bori za ostanak. Pavlović je postigao pogodak u porazu (1:2) od St. Etiennea, nakon 21. kola Angers je predzadnji na ljestvici:

- Dobar je osjećaj postići pogodak, ali izgubili smo utakmicu, pa ostaje žal za izgubljenim bodovima. Svaki nam je bod jako bitan, pa mi poslije utakmice nije bilo do veselja, rekao je Pavlović za goal.com.

Pavlović uz Ivana Santinija predstavlja hrvatski nogomet u Lique 1. Nekadašnji stoper Zagreba prvo je otišao u Werder, pa u Ferencvaros...

-  Stvarno sam uživao u Mađarskoj, Ferencvaros je odlično posložen klub, rekao bih gotovo na bundesligaškoj razini. Sve je na visokom nivou, ali me mađarska liga nije previše privlačila. Bilo je raznih ponuda, ali većinom su dolazile s istoka. Moj je cilj bio ostati na zapadu, tu se igra bolji nogomet, na tribine dolazi više gledatelja, pa čim sam čuo za ponudu Angersa nisam puno dvojio. Ipak, je ovo francuska liga. Postojala je i opcija s dolaskom u Rijeku, puno se razgovaralo i pisalo o tome. No, odlučio sam se za Francusku, htio sam igrati u ligi petice. Tu su ipak svaki vikend vrhunske utakmice, malo drugačije nego kod nas, kaže Pavlović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.