Lovren zaradio ozljedu u finalu francuskog Kupa, nije upitan nastup na EURO-u

Subota, 28. travnja 2012. 22:33 Napisao/la  SC

Lovren je ostao ležati na travnjaku nakon čega je na nosilima iznesen s terena. Prve informacije govorile su o rupturi ahilove tetive, no detaljan pregled otkrio je da ništa nije puklo, te da će pauzrati desetak dana

Dejan Lovren ozlijedio se tijekom utakmice finala francuskog kupa između Lyona i nižerazrednog Quevillyja. Nakon jednog duela u 16. minuti, Lovren je ostao ležati na travnjaku nakon čega je na nosilima iznesen s terena. Odmah je prebačen u bolnicu na detaljne preglede, a prve informacije govorile su o rupturi ahilove tetive desne noge, ali detaljan pregled otkrio je da ništa nije puklo.

- Nema ozljede kostiju, ništa nije puklo. Kaže da se radi o ozljedi stopala, da ga boli gornji dio, onaj s kojim se puca. Zacijelo je došlo do neke rotacije te uslijed toga istegnuća mekog tkiva, izjavio je Jurica Rakić, liječnik hrvatske reprezentacije za Sportske novosti.

Inače, Lyon je na kraju osvojio Kup slavivši 1:0 pogotkom Lopeza u 27. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.