Ligue 1: PSG odigrao bez pogodaka protiv slabašnog Ajaccia na Parku prinčeva

Subota, 12. siječnja 2013. 00:25 Napisao/la  SC

Utakmica 20. kola: PSG - Ajaccio 0:0

Ligue 1 - 20. kolo

PSG - AJACCIO 0:0

Stadion "Parc des Princes" Gledatelja:40.000

Sudac: Nicolas Rainville

Žuti kartoni: Ibrahimović (PSG), Sammaritano, Delort (Ajaccio)

Crveni karton: Thiago Motta (PSG 45'+1-izravni crveni karton)

PSG: Sirigu, Maxwell, Alex Costa, Thiago Silva (57' Sakho), Jallet, Lucas (84' Gameiro(, Matuidi, Pastore (46' Chantome), Thiago Motta, Lavezzi, Ibrahimović.

AJACCIO: Ochoa, Poulard, Felipe Saad, Bouhours, Maire, Andre', Pierazzi, Sammaritano (46' Begeorgi), Lasne, Mutu (86' Lippini), Eduardo (73' Delort)

PSG je ostao vodeći sastav Ligue 1 ali samo sa bodom više od Lyona. Carlo Ancelotti nije niti sanjao da će mu slabašni Ajaccio zadati gomilu problema na Parku prinčeva. Gosti s Korzike došli su s namjerom da neporaženi napuste metropolu i u tome su uspjeli. Pomogao im je fantastični vratar Ochoa, blijedi, gotovo neprimjetni Zlatan Ibrahimović i činjenica da je opravdano isključen Thiago Motta u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela pa je domaći sastav brojčano inferioran u nastavku bio i igrački inferioran.

Zlatan Ibrahimović u ovome je susretu imao tek jedan pamtljiv potez u 32 minuti, ali je nesavladivi Ochoa uspio sačuvati svoju mrežu. U 72. minuti joker s klupe domaćina Sakho imao je kolosalnu prigodu, no sa šest metara uspio je promašiti prazan gol pa je ovo možda i najpravedniji ishod.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.