Laurent Blanc morao odgovarati na neugodna pitanja o Dejanu Lovrenu

Petak, 06. siječnja 2023. 11:21 Napisao/la  SC
Lauren Blanc
Lauren Blanc

Trener Lyona Laurent Blanc morao je prije kup-utakmice protiv Metza odgovarati na novinarsko pitanje o svjetonazoru Dejana Lovrena.

Povratnik u Lyon u zapadnoeuropskim medijima žesto je kritiziran zbog fašističkog pozdrava i nacionalističkog repertoara pjesama kojima je slavio uspjeh u Kataru.

- To je nacionalistička pjesma za oslobođenje njegove zemlje. Čini mi se da ćete to pitanje morati postaviti njemu. Ne mogu odgovarati umjesto njega. Ako gledamo čovjeka, to je vaša procjena. Ja gledam sportaša. Trenutno postoji pregršt tema o kojima bismo mogli razgovarati, nalazimo se na presici kojoj je tema sport pa bi bilo dobro da nam je to u fokusu. Nismo ovdje da pričamo o nekim stvarima koje nemaju veze s nogometom. Lovren je čovjek prepun poštovanja prema svojoj obitelji, ženi, djeci i svojoj domovini. Ako ga sretnete, pitajte ga pitanje koje vas zanima, kazao je vidno uznemireni Blanc.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.