Kylian Mbappe obavijestio trenera da ne planira produljiti ugovor

Petak, 23. srpnja 2021. 21:00 Napisao/la  SC

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi prije nepunih mjesec dana opet ponovio da nikada neće prodati Mbappea

Mbappe i Pochettino
Mbappe i Pochettino

Kylian Mbappe obavijestio je trenera Paris Saint-Germaina Mauricija Pochettina da ne planira produljiti ugovor koji istječe idućeg ljeta.

Prema pisanju Marce, po povratku s ljetovanja u petak, Mbappe je prošao obavezne liječničke preglede prije prvog sastanka s trenerom tijekom kojega mu je dao do znanja da se njegov stav o budućnosti u PSG nije promijenio.

Mbappe je jasno rekao Pochettinu da neće forsirati odlazak ovog ljeta zbog poštovanja prema klubu, ali ne planira u Parizu ostati nakon ljeta 2022. godine.

Francuski reprezentativac priključio se momčadi PSG-a spreman da maksimalno odradi zadnju sezonu, do sada je odbio sve ponude o produljenju ugovora, na potezu su čelnici kluba.

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi prije nepunih mjesec dana opet je ponovio da nikada neće prodati Mbappea, što znači da preostaju samo dvije mogućnosti.

PSG će se pomiriti s činjenicom da će iduće sezone trenutačno najskuplji igrač na svijetu otići bez odštete, pa će Mbappe normalno igrati!

PSG se neće pomiriti s činjenicom da će iduće sezone trenutačno najskuplji igrač na svijetu otići bez odštete, pa Mbappe neće igrati!

U prvoj varijanti gubi samo PSG, u drugoj varijanti gube PSG i Mbappe!

Jedino Real Madrid dobiva u objema varijantama, nije tajna da mladi francuski napadač karijeru namjerava nastaviti u Madridu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.