BOŽIĆNO OZRAČJE Dimitri Payet ponovo u momčadi, Igor Tudor u nastavku sezone pridobio povjerenje kapetana Marseillea

Četvrtak, 29. prosinca 2022. 13:15 Napisao/la  SC

Trener očekuje od mene da budem odlučniji i oštriji i to sada pokušavam raditi, kaže  najveća zvijezda Marseillea

Dimitri Payet ponovo u momčadi, Igor Tudor u nastavku sezone pridobio povjerenje kapetana Marseillea

Marseille u četvrtak nastavlja sezonu utakmicom protiv Toulousea!

Uoči prve utakmice nakon stanke zbog Svjetskog prvenstva, trener Igor Tudor objavio je najvažniju vijest:

- Payet je uvijek bio važan igrač, čak i kada nije igrao. Utakmicu protiv Toulousea počinje od prve minute, kazao je Tudor.

- Nisam se nadao ovakvoj minutaži ove sezone, komplicirano je to. Trener će odlučiti o tome hoću li više igrati. Naporno radim svaki dan kako bih bio spreman. Ako trener procijeni da može bez mene, to je zato jer moram dodatno raditi na nekim stvarima. Na meni je da mu 'stvorim probleme' u slaganju momčadi tako da što ću biti dobar na treninzima i utakmicama. Trener očekuje od mene da budem odlučniji i oštriji bez obzira igram li 15 minuta ili ako počinem od prve minute. I to sada pokušavam raditi, kazao je Payet u najavi utakmice.

Odnos Igora Tudora i kapetana Dimitrija Payeta bio je glavna tema u prvom dijelu sezone, medijski pritisak na hrvatskog trenera na kraju se nije presudno osjetio u svlačionici.

Marseille je aktualni doprvak, ove sezone bori se za drugo mjesto koje jamči izravni plasman u Ligu prvaka, Tudor je još uvijek u igri iako mu mediji nisu skloni.

Dimitri Payet jedan je od ključnih klupskih medijatora, njegova podrška Tudoru je ključna u stvaranju pozitivne atmosfere.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.