Dimitri Payet: Bio sam jako frustriran što nisam na travnjaku, ali Tudor nije lud!

Petak, 04. studenog 2022. 22:32 Napisao/la  SC
Dimitri Payet
Dimitri Payet

Dimitri Payet nije igrao ni minute protiv Tottenhama, trener Marseillea Igor Tudor izjavio je nakon utakmice da je pogriješio što klupskoj zvijezdi nije dao priliku:

- Bio sam jako frustriran što nisam na travnjaku, ali tako je svaki put kada ne igram. Ja uvijek želim biti na terenu i natjecati se, ali trener je taj koji donosi odluke i one se moraju poštovati. Da je Kola (Kolašinac) zabio gol iz one prilike danas ne bismo pričali o Payetu. Kada sam ja na svojoj razini, kada sam igrač odluke, trener će me uvesti. On nije lud. To je način na koji razmišljam. Trener je taj koji donosi odluke. Ako misli da je momčad bolja bez mene, onda ima svoje razloge, a na meni je da mu dokažem da je u krivu, kazao je 35-godišnji Payet.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.