Dejan Lovren: Imao sam osjećaj da nisam pokazao sve što mogu u Lyonu

Ponedjeljak, 02. siječnja 2023. 15:42 Napisao/la  SC

Na Lovrenovu povratku u Lyon inzistirao trener Laurent Blanc, jedna od najboljih francuskih stopera svih vremena

Dejan Lovren: Imao sam osjećaj da nisam pokazao sve što mogu u Lyonu

Dejan Lovren službeno je postao igrač Lyona:

- Jako sam sretan što se vratio u Lyon. To je klub koji mi je otvorio vrata međunarodnog nogometa, nikad to neću zaboraviti. Ovdje imam puno uspomena, puno poveznica, posebno sam vezan s predsjednikom Jeanom Michelom Aulasom, koji me je uvijek podržavao. Otišao sam iz Lyona 2013. godine nezadovoljan, jer sam imao osjećaj da nisam pokazao sve što mogu. Želim svima dokazati kakav sam igrač, kazao je Lovren na predstavljanju.

Lovren je 2010. godine u Lyon došao iz Dinama, iz Lyona je otišao u najjaču ligu na svijetu, prvo u Southampton pa u Liverpool.

U dresu Liverpoola igrao je šest sezona, vrhunac klupske karijere dosegnuo je 2019. godine, kada je Liverpool osvojio Ligu prvaka.

Na Lovrenovu povratku u Lyon inzistirao je trener Laurent Blanc, jedna od najboljih francuskih stopera svih vremena dobro poznaje Lovrenove mogućnosti.

Lovren je potpisao 2,5 godišnji ugovor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.