Achraf Hakimi optužen za silovanje, službeno pokrenuta istraga protiv igrača PSG-a

Petak, 03. ožujka 2023. 13:06 Napisao/la  SC
Achraf Hakimi
Achraf Hakimi

Dogodilo se očekivano, u petak je službeno pokrenuta istraga protiv Achrafa Hakimija kojega je 23-godišnja djevojka optužila za silovanje.

Tjednima se spekuliralo da treba početi istraga protiv braniča PSG-a i marokanskog reprezentativca, francuski mediji donose vijest da se od petka Hakimiju život stubokom promijenio.

Marokanska zvijezda svoju planetarnu popularnost duguje djelomično zbog supruge Hibu Abouk, po općem sudu jedne od najljepših žena na svijetu.

Slavna glumica navodno je već podnijela zahtjev za razvod, obrisala je neke zajedničke fotografije s društvenih mreža što ne ide u prilog obrani.

Hakimi naravno tvrdi da je nedužan, ali ovakva istraga mora ostaviti traga bez obzira na konačnu presudu.

Prema optužnici, 23-godišnja djevojka tvrdi da je 25. veljače otišla u Hakimijev dom u Boulougneu taksijem koji je naručio nogometaš. Kad su stigli u stan, navodna žrtva tvrdi da ju je Hakimi poljubio u usta, podignuo joj odjeću i poljubio grudi unatoč tome što ga je ona zamolila da to ne čini.

Optužbe se odnose i na penetraciju prstima, žrtva se  uspjela osloboditi, odgurnuvši Hakimija nogom, potom je navodno poslala SMS prijatelju koji je došao po nju.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.