Primera: Sergio Ramos opet donio pobjedu Real Madridu, Barcelona platila danak Lige prvaka

Nedjelja, 12. ožujka 2017. 18:14 Napisao/la  SC

Utakmice 27. kola: Real Madrid - Betis 2:1, Deportivo La Coruna - Barcelona 2:1


Sergio Ramos ponovo je donio Real Madridu pobjedu.

U 81. minuti kapetan Real Madrida opet je glavom pogodio mrežu nakon ubačaja iz kuta,  nastavlja se serija pogodaka odluke stopera kraljevskog kluba.

Real Madrid pobjedom je zasjeo na vrh ljestvice iako većim dijelom utakmice nije bio dostojan uloge lidera najbolje lige na svijetu.

Betis je došao u vodstvo nakon katastrofalne pogreške vratara Navasa, koji je bio toliko nespretan da mu je na gol-crti izmigoljila već primirena lopta nakon što je Sanabria uputio prizemni udarac.

Navas je nakon toga tijekom utakmice slušao zvižduke s tribina, poznato je da Real Madrid traži novog vratara.

Dugo se Real Madrid mučio bez obzira na Ronaldov pogodak u 41. minuti, tko zna kako bi završilo da Sergio Ramos opet nije bio u petom elementu kao protiv Benfice.

U sudačkoj nadoknadi Sanabria je  glavom loptu poslao u sami kut, zanijemile su tribine, ali je Navas obranio težak udarac, sačuvao pobjedu i doživio aplauz.

Od 78. minute gosti su igrali bez isključenog Piccinija, što je sigurno utjecalo na razvoj situacije uoči pogotka odluke.

Luka Modrić odrigao je cijelu utakmcu.

Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Dogodilo se ono čega se trener Barcelone Luis Enrique najviše pribojavao.

 Igrači Barcelone toliko su se mentalno potrošili u čudesnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a da su izgubili utakmicu u La Coruni.

Nije da nisu pokušavali, Enrique je promijenio nekoliko igrača u odnosu na utakmicu protiv PSG-a, ali nije bilo dovoljno želje za pobjedom.

Ivan Rakitić ušao u igru 58. minuti zajedno s Iniestom, ali nije išlo...

Djelomično zbog toga što je Messi opet igrao utakmicu ispod optimalne razine, a Neymar nije igrao zbog ozljede.

Naravno da je najveću korist od pobjede Deportiva imao Real Madrid.

Utakmice 27. kola: Deportivo La Coruna - Barcelona 2:1 (Joselu 40, Bergantinos 74/L. Suarez 46) Sociedad - Athletic 0:2 (Garcia 28, Williams 56), Celta Vigo - Villarreal 0:1 (Soldado 45), Real Madrid - Betis 2:1 (Ronaldo 41, Sergio Ramos 81/Navas 25-ag)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.