Definitivni razlaz: Predsjednik Reala Perez potvrdio Mourinhov odlazak na kraju sezone

Ponedjeljak, 20. svibnja 2013. 20:54 Napisao/la  SC

- Nitko nije dobio otkaz, sporazumno smo raskinuli ugovor, objasnio je Perez.  "Special  one"  će odraditi dvije zadnje utakmice Primere protiv Real Sociedada i Osasune, a potom se očekuje njegov povratak u Chelsea

Jose Mourinho na kraju ove sezone definitivno odlazi iz Real Madrida! Informaciju je izvanrednoj konferenciji za novinare potvrdio predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez.

- Nakon razgovora s Mourinhom suglasili smo se oko sporazumnog raskida ugovora. U ime odbora direktora zahvaljujem Mourinhu na napornom radu. Momčad je napredovala u posljednje tri godine i želimo mu sve najbolje, objasnio je prvi čovjek Madrižana, koji nije htio otkriti ime Mourinhovog nasljednika.

Portugalskom stručnaku su u Realu po ugovoru ostale još tri godine, no niz loših rezultata i nezadovoljstvo igrača presudili su da Portugalac prijevremeno ode s Bernabeua. Mourinho će odraditi dvije zadnje utakmice Primere protiv Real Sociedada i Osasune, a potom se očekuje njegov povratak u Chelsea.

"Special One" je u Real stigao 2010., osvojivši po jedan naslov prvaka Španjolske i Kup Kralja, ali nije uspio u najvećoj zadaći: Realu donijeti deseti jubilarni naslov europskog prvaka.

 

Tablice omogućuje Sofascore