MODRIĆ&KOVAČIĆ Julen Lopetegui zaokupljen statusima dvojice hrvatskih igrača

Utorak, 07. kolovoza 2018. 10:36 Napisao/la  SC

Nemam nikakve informacije da Kovačić štrajka, ne znam za zahtjev da propušta treninge. Trenirao je normalno, Mateo je uzoran igrač i to mi se jako sviđa, kaže trener Real Madrida

MODRIĆ&KOVAČIĆ Julen Lopetegui zaokupljen statusima dvojice hrvatskih igrača

 

Julen Lopetegui u najavi utakmice Real Madrida i Rome puno je vremena posvetio dvojici igrača koji neće igrati, Mateu Kovačiću i Luki Modriću.

Obojica hrvatskih reprezentativaca tek počinju pripreme, obojica ne silaze s naslovnica španjolskih medija s obzirom na njihove statuse u Real Madridu.

Kovačić se u ponedjeljak pojavio u kampu i prema pisanju španjolskih medija, odbio trenirati dok se ne riješi njegov status.

Mladi hrvatski reprehzentativac inzistira na odlasku, ne želi više sjediti na klupi:

- Nemam nikakve informacije da Kovačić štrajka, ne znam za zahtjev da propušta treninge. Trenirao je normalno, Mateo je uzoran igrač i to mi se jako sviđa, kazao je Lopetegui.

Usput, Real Madrid objavio je fotografije s treninga na kojim se s leša vidi Kovačić.

Modrić za razliku od Kovačića šuti, najbolji igrač SP-a u Rusiji još nije komentirao nagađanja da želi otići u Inter:

- Pričao s predsjednikom o tome, govorio sam i medijima i nema nikakve promjene. Luka Modrić je sretan ovdje, bio je sretan i prije i bit će i ubuduće. I ove sezone u Realu će igrati svoj prekrasan nogomet. Ne, neću vam otkriti što pričam privatno sa svojim igračima, no naravno da ću s Lukom razgovarati kad to budem smatrao potrebnim, rekao je Lopetegui.

Ukratko, konferencija za novinare sazvana zbog utakmice protiv Rome u sklopu International Champions Cupa tematski se pretvorila u razgovor o nezadovoljnim hrvatskim igračima.

Real Madrid i Roma igraju 7. kolovoza na MetLife Stadiumu pokraj New Yorka.