Mario Mandžukić postao glavna tema španjolskih medija, Diego Costa već zaboravljen na Calderonu

Subota, 23. kolovoza 2014. 12:59 Napisao/la  SC

El Mundo Deportivo ga je opisao kao 'smrtonosnog' za Realovu obranu, naglasivši da je u petak otklonio sve sumnje i onog skeptičnog djela navijača u njegovu ubojitost

Pogotkom Marija Mandžukića u drugoj minuti uzvratne utakmice španjolskog Superkupa madridski Atletico u gradskom je dvomeču protiv Reala osvojio prvi trofej ove sezone u zemlji bivših svjetskih i aktualnih europskih nogometnih prvaka. Dovoljan je to razlog da hrvatski reprezentativac postane glavna tema u španjolskim medijima netom uoči početka novog španjolskog prvenstva.

Najpoznatiji sportski dnevnik u zemlji, Marca, piše o tome kako Mandžukić osvaja titule, ali i preuzima glavnu riječ u klubu u koji dođe. Dodaju iz tog lista da će Diego Costa vrlo brzo biti zaboravljen, ukoliko Mandžukić nastavi s predstavama nalik onoj u petak. El Mundo Deportivo ga je opisao kao 'smrtonosnog' za Realovu obranu, naglasivši da je u petak otklonio sve sumnje i onog skeptičnog djela navijača u njegovu ubojitost. 

Mandžukić je svojim pogotkom Atleticu donio drugi Superkup u klupskoj povijesti, a AS je između ostalog naveo i da je tim potezom kupio navijače Atletica uz komentar da će zajedno s Antoineom Griezmannom naš napadač činiti ubojiti duo na terenu.

Tablice omogućuje Sofascore