Klub koji je čak šest puta osvojio Europsku ligu ispada iz LaLige

Ponedjeljak, 16. siječnja 2023. 13:22 Napisao/la  SC

Ne želim uperiti prstom ni u koga, ali došli smo do točke kada nam se ovakve stvari više ne smiju događati, kaže kapetan Seville

Klub koji je čak šest puta osvojio Europsku ligu ispada iz LaLige

Sevilla se nalazi pred ispadanjem iz LaLige, u 17. kolu Sevilla je doživjela osmi poraz, Girona je bila bolja za jedan gol (2:1):

- Neobjašnjive su naše greške. Ne želim uperiti prstom ni u koga, ali došli smo do točke kada nam se ovakve stvari više ne smiju događati. Ne smijemo više raditi ovakve gluposti već bi nam cilj trebao biti izvući Sevillu iz situacije u kojoj se nalazi. No, nastavimo li ovako bit će teško. Moramo shvatiti da trenutačno nije vrijeme za priče niti smijanje, nego da konačno ustanemo i damo sve od sebe, kazao je Ivan Rakitić za klupsku televiziju.

Sevilla u 18. kolu igra derbi začelja protiv Cadiza:

- Sevilla bi trebala biti visoko gore, a ne ovdje gdje je sada. Svi ovdje moraju ušutjeti i raditi, poručio je 34-godišni kapetan.

Donedavno jedan od vodećih europskih klubova u listopadu je smijenio trenera Julena Lopeteguija i dovela Jorgea Sampaolija.

U 10 prvenstvenih utakmica pod njegovim vodstvom ostvarene su dvije pobjede, očito da treneri nisu najveći problem ove sezone u klubu koji je u zadnjih petnaestak godina čak šest puta osvojio Europsku ligu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.