Dani Alves: Cristiano je primjer za sve nas koji nemamo toliko kvalitete

Nedjelja, 30. listopada 2022. 14:59 Napisao/la  SC
Dani Alves: Cristiano je primjer za sve nas koji nemamo toliko kvalitete

Dani Alves ponovo trenira s igračima Barcelone!

Brazilac je nedavno otišao iz Barcelone i postao je igrač meksičkog Pumasa.

Budući da je dobio poziv brazilskog izbornika, Alves će formu do SP-a u Kataru održavati trenirajući s drugom momčadi Barcelone.

Katalunjski klub učinio je uslugu klupskoj legendi, 39-godišnji Brazilac bio je standardni igrač ponajbolje momčadi u povijesti Barcelone, koju je prevodio Leo Messi.

- Sada kada Messi i Ronaldo nisu više u Barceloni i Realu mogu reći ono što prije nisam mogao izgovoriti. Cristiano je primjer za sve nas koji nemamo toliko kvalitete, da se uz naporan rad možemo natjecati protiv najboljih. Kako da ne poštujem tipa koji je sve dobio na temelju rada, tako što mu se lopte dobacuju? Poistovjećujem se s njim, jer sve što sam radio u životu bilo je bazirano na tome. Kao igrač bliži sam Cristianu nego Leu zbog napornog rada. Ne zbog talenta, jer Leo je rođen s talentom da zna igrati nogomet i biti u svom svijetu koji je samo njemu dostupan, kazao je Alves.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.